23 July 2010

sekarang,yang ada dalam benak.


Heh.lama jugak la tak update blog yang tak seberapa nieh.firstly nak mintak maaf kalau apa-apa kesilapan yang nzm telah lakukan.harap diampunkan.cewah.macam nak "pergi" je kan?kan?dah la abaikan je.akal seorang nizam ni senang sangat melalot.haha

so this is all about mind heart and confession.




1.firstly pas tengok je moonlight,heh salah2.twilight eclipse rasa macam nak berbadan sasa macam jacob black la.huhu.mesti best kan?kan?and i have to admit that his attitude was two thumbs up.

2.assignment banyak la giler!haha.rasa kepala macam nak meletop pun ada.dengan project sana sini-aishh.dah hari-hari tido lambat.kadang2 bukan buat kerja pun.on9 je.hehehe.dah eye bag kat mata nie makin menjadi-jadi.

3.heh.kegilaan terhadap gelang makin menjadi-jadi.kalau boleh nak penuhkan tangan ni dengan gelang.haha

4.Makin hari makin lebar senyuman,ntah la.tak tahu kenapa.even the past is macam susah lagi nak keluar dari kepala otak ni.tapi orang sekeliling buat nzm senyum rasa macam nak cecah telinga je.terima kasih untuk "mereka" :)

5.sangat gian bermain application di facebook.begitu juga game di mukabuku itu.haha.

6.makin hari makin kuat perasaan ingin menulis dan mebuat novel pendek.but tapi macam malas nak memerah otak menulis.novel cinta si teddy pun terbengkalai coz tak tahu macam mana nak endingkan.

7.First time,dapat rasa slurpee yang agak pelik.cheese cake slurpee.heh?apa tu? -,-

8.lebih rapat dengan mereka dulu yang tak dikenali. :)

p.s;ambek kau nakk!!

2 comments:

Amanda Eltiqaz said...

Okaay..after reading this i find u are a cute guy ^^

nizam aziz said...

haha.thanks miss dyana. :)

All time ;