24 July 2010

agak err -,-

korang pernah lalu tak drivethru?some kind of yang malas nak berhenti turun kat counter kan?mcd's and burger king's provide it,and many more fast food franchise la.but here i'm not gonna talk about drivethru that melibatkan makanan laju.tapi sebaliknnya.memang pelik -,-



Pernah dengar tak drivethru funeral?hah kalau tak pernah.nilah yang buat anda pernah dengar.drivethru nie hanya ada di florida sahaja.beroperasi pada tahun 1986.aish pelik -,-



gambar di atas bukan rekaan semata,nilah EMERGENCY DRIVEthru di mana pesakit yang mengalami kecemasan akan melalui drivethru ini.asih pelik tahap ke 2 -,-


Ini Hanya Berlaku Di Las Vegas sahaja.nak kahwin segera tak?jus bersiap seperti pengantin dan lalui sahaja drivethru ni.hanya untuk mereka yang bukan beragama islam sahaja.aish pelik tahap 3 -,-


Siapa pemalas kat sini angkat kaki?haha.bagi peminjam buku perpustakaan ottawa di ontario canada yang malas,pihak perpustakaan itu telah menyediakn sebuah drivethru bagi peminjam buku memulangkan buku mereka dengan pantas dan efisien.asih pelik tahap ke 4 -,-


Ini Pula bagi mereka yang pencinta alam,di sepanjang jalan di california amerika.disediakan drivethru yang digelar tour thru tree.ingat free ke?u got to pay for it to get through dudes. :)

p,s;waiting for sushi king driverthru :)

2 comments:

black forest said...

mksudnye kerande brgerak ke ??
OMG !! ade gak ek ??
da x de kje agknye manusia ni
huhu ~

nizam aziz said...

yupp.pelik kan?selamat kat malaysia takde -,-

All time ;