21 December 2010

Bapok ! gay ! lembot ! -.-


"tak paham ke bapok tak layak ? "

"****,nie ke member kau yang gay tuh ? "

at First dengar menyirap tak ?
korang punya lah keras macam lidi.
but penangan first impressions,nieh korang dapat ? -.-

First la gua nak cakap.
ye memang gua jambu.bibir gua merah semula jadi.
tapi thats not mean gua

susah jadi lelaki cantik macam LEE JUN KI -.-

GAY

dia ni,Adam Lambert.macam tulen.tapi sayang Gay.

Second heh gua nak bebel sama lu narrow minded.
gaya gua bila bergambar memang macam lembut kan ?
macam ye ye jambu kan.but dah senyum gua macam tuh.
takkan bila bergambar gua nak ganas kan ? muka garong.
lu orang pun senyum jugak kan bila bergambar ?
thats mean gua bukan 
 
BAPOK !

dan lembut ?
lu orang depan mak bapak lu orang tak lembut heh?memang kasor heh?
hey mana pergi gentleman value kalau memanjang korang nak kasor.
bagi aku gentleness itu penting ok bagi seorang lelaki.tapi jangan lah terlampaulampau lembut !
dan gua tak terlampau-lampau 

LEMBUT !

dia ni ada gentleness yang diperlukan seorang lelaki,cool !

gua tak lembut macam  paul  ok!

ok.kesimpulan gua.
pandang orang luar bingkai pandangan susah.
pandang orang dalam bingkai pandangan kau akan tahu kesah.
kesah sebenar dan perangai orang itu mahupun perwatakan mereka.

bak kata mat salleh kan ?
Buku Luar Buruk dah lah,malas baca,memang tak best.. -.-

buku macam nie ? conform tak baca.but korang apa tahu kat dalam kan ? ;)

Hakikatnya.gua macam ni

cool je ! :)

perh..yeye je..haha..
ok sumpah melalut. -.-

p.s : bukak minda besar - besar ! fikir macam orang besar ! ;)

6 comments:

H.A.N.Y said...

glee cool ahhh...haha

Opah Kentang said...

dorang dengki ja tuh...
abaikan ja meh olang gitu..huhu

jiwagambarkosong said...

pix last tuh sangat cool
:)
nway kmu kne kuat..!!

nizam aziz said...

H.A.N.Y cool ah nieh..cool as ice bebeh..haha :P

nizam aziz said...

yes..setiap manusia ada sifat cemburu..betol tuh.thanks opah kentang. :)

nizam aziz said...

yes sangat cool sebab dia jan geun suk ! bahaha..dia sangat cool ! btw thanks SAK.really appreciate your support. :)

All time ;