12 February 2012

Alahan.


Aku terasa sangat alahan dengan soalan "Bila nak langsung?" , "Bila nak Kahwin?" , See Makcik , Pakcik , Auntie , Uncle , Akak , Abang.

Well said , umur saya masih muda lagi . Masih jauh perjalanan saya. Banyak lagi yang saya perlu kejar  , dan Ilmu untuk menjadi Suami pun belum cukup saya tatang bagai minyak yang penuh.

Pakcik , Makcik , Auntie , Uncle , Akak , Abang . yang dah kahwin tu . Anda terasa tidak kalau saya tanya "Pakcik/Makcik/Auntie/Uncle/Akak/Abang bila nak kahwin lagi satu?" . Boleh ke tidok ?

p.s : Bukan aku tak terfikir, Cuma belum masanya.

No comments:

All time ;