18 January 2011

Lelaki dan guyliner ?


OK , pertama semuanya , pelik tidak lelaki memakai eyeliner ? pelik kan ?
paling tidak , kalau saya pakai , orang akan cakap macam ini .

orang : " nizam , kau baru lepas ikut tabligh ke ? "
nzm : " eh , takdelah , mana ada aku pakai celak , natural "

padahal , tebal seinci eyeliner saya . haha.

aku mengaku aku pakai eyeliner , pertama nya , kerana pengaruh gothic katanya . OH , memang tidaklah , aku pakai kerana :

- Mata aku akan kelihatan lebih besar ? maklumlah , katanya , saya mata sangat sepet , senyum tak nampak mata.
- Kedua , saya kan cengeng , jadi saya akan cover kecengengan saya dengan eyeliner. ngee (:
- ketiga , saya pakai sebab saya suka pakai lah , dia nampak unik bagi saya.
- Ke empat sebab saya pernah dengar orang cakap "Yes, Real Men Do Wear Eyeliner And Makeup!"
- Sebab saya ikut sunnah Nabi. (:
- Kelima , sebab saya rasa mahu dicop gay .
- Ke - enam , siapa percaya yang kelima tuh , memang lurus kebendulan tahap tanpa batasan. (:


Image Source : Hey Doll Face


Ok , Kata orang Real Men do Wear Guyliner and Makeup. Jadi Antara mereka yang pegang pada itu adalah.



Gerard Way - My Chemical Romance


Adam Lambert - American Idol


T.O.P - Big Bang


G-Dragon - Big Bang


David Cook


Brendon Urie - Panic ! At The Disco


Zac Efron - High School Musical


Bill Kaulitz - Tokio Hotel


Billie Joe Armstrong - Green Day


Brandon Flowers - The Killers


Gareth Pugh - British Fashion Desginer


Jared Leto - 30 Seconds To Mars


The Madden Brother 's - The Good Charlotte


Michael Jackson


Pete Wentz - EX Fall Out Boy


Russell Brand - British Comedian


Ruki - The Gazette


David Desrosiers - Simple Plan


Synsyter Gates - Avenged Sevenfold


Billy Martin - Good Charlotte


Criss Angel - Magician


Ian Watkins - Lostprophets

And Last But Not Least .


Nizam Aziz - The Perasan one. hehe

p.s ; (:

No comments:

All time ;