05 June 2010

not dummies

gadis a sngat menyayangi dan mencintai jejaka a.namun lately..jejaka a sangat berubah..dia bukan dia lg..setelah dia terjumpa gadis a bersama jejaka lain..curang!bukan sekali..yes many friends told him,that was her friend,but sampai pegang2 tangan depan jejaka a.friend ke?..mainankah dia?perasaan dia kosong ke?sudah lama dia berdiam diri..mendefinisikan dan mempraktikkan what must lelaki sejati lakukan..dia tak mahu menerjah.dia tak mau melatah..then until..

gadis A: awk,kenapa awk berubah sangat2 nie..apa jd kt awk?
jejaka A: saya berubah?ouh bgs awk sedar tu,awk sedar tak yg awk bukan untk saya lagi?layak ke awk dengan saya?awk nk tawu kenapa saya berubah an..dengar lagu nie..

kemudian jejaka A pun berlalu pergi tanpa sebarang kata..

*Tak Bisa Memiliki by Samsons was played*

Gadis A: terduduk diam,speechless...


korang tawu kenapa en jejaka uh pergi mcm uh je?sampai bila dia nk jd dummies..cintannya membunuh..what goes around come around ok..remember that..if tak cash kat dunia,,then cheque di akhirat..

p.s; kaum hawa,kaum adam not a good reader,,if anything u want,don't berkias,,just say it out loud ok,,jgn anggap kaum adam bersalah if diaorg tak tawu apa korang cuba delivered internally..jgn sampai terjadi perkara mcm kt ats..but what the jejaka done is the best way for me..he is not dummies,,he deserves the better love and the greater lover..cerita nie hanya pengajaran dan rekaan semata-mata..adios..

No comments:

All time ;