04 May 2010

monologue seorang NZM..

kambing dah berjuta2 dah nzm kira..tak lelap2 jugak..nk bobok please ;(

dh la encik mata,tape2.arinie ari kau,esok ari aku..huahaua..ada jugak kne insomnia free of charge an..tapi tak ape ah..mata mcm panda itu comel..so sebelum dapt lelapkan encik mata nieh..meh merepek dgn wa jap jom..(sumpah dah mabok tahap hamster)..

10 things you don't know about 
MOHAMAD KHAIROOL NIZAM AZIZ

[1]
Even dia tidak memakai glasess,,but pada hakikatnnya beliau adalah seorang yang rabun,,rabun 
kejauhan..ngeee..


ni bukan saya harap maklum..(kim hyun joong)..ngeheh.

[2]
Meskipun wajah beliau agak garang dan mysterious,tapi pada hakikatnnya beliau seorang yang agak sensitif.(mudah menangis),,cengeng la lbh tepat..
CRYING BABY Pictures, Images and Photos


i want my mummy..huahua..

[3]
walaupun nzm adalah anak kedua dalam keluarga..but still dipanggil "ADIK BESAR"..haha..
dah cici (the last one merajuk kadang2)..nk bwt mcm mane..bertahun jadi ank bongsu..

[4]
first impression orang untk nzm bile diorg jumpa nzm for the first time "eyh dia nie "lembut" ke?"
dalam hati(watafak),wa keras doe..hehe..i'm the real men ok..not plastic2..

[5]
walaupun katil or tilam beliau sebesar manepun,,even king size pun,,standby la untuk orang dibwh atau disebelah dihempap atau diganggu tidonnya..coz..beliau amat suka berkuak lentang semasa tidor..
[still teringat lagi peristiwa tido katil double decker,beliau jatuh mcm nangka busuk]



[6]
masa kanak2 beliau bnyk dihabiskan di rumah..sehinggakan dia berkulit seperti mayat hidup,namun setelah aktif di pelbagai bidang..kulitnnya menjadi sawo matang..
[oversea's people desperate for it]


one of the successful tanned stars..DAVID BECKHAM..

[7]
semakin banyak peralatan kelengkapan menghias diri,maka tinggi risiko untuk seseorang itu digelar "METROSEKSUAL"..wah,then beliau metroseksual?"ouh tidak2..tidak sama sekali..beliau bukan seorang "METROSEKSUAL" even HOMOSEKSUAL..nzm juz seorang "lelaki" yang mengambil berat tentang tata hias diri..but tidak terlalu obses..so strictly said "I'M NOT A METROSEXUAL!"..just wanting the confidention..not an attention..get it?!


the best example of "METROSEXUAL" guys..just look the hairstyles changes from time to time...

[8]
ketika orang laen sedang ketawa tergolek2..anda akan lihat dia cuma akan tersenyum sahaja..kenapa??urmm takde sebab..coz itu memang cara dia.

.

[9]
perkara yang amat merungsingkan beliau hingga sekarang adalah..dari mana baka beliau?anak angkatkah beliau??first thing..got naturally black brown hair..mata yang sepet..????maybe dari ALLAHYARHAMAH tok ESAH kot??mak beliau cerita,Suami arwah tok ESAH adalh dari jepun.dan saudara mara beliau dari siam..ntah btol atau tidak..sama2 kita renungkan..hehe..
[got kakak saudara yang muka mcm cina habes..a model,kak phaty..ada bau2 bacang kot..hehe]

[10]
dari dulu sampai la sekarang,,lau tido tak mengigau..bukan MOHAMAD KHAIROOL NIZAM BIN ABDUL AZIZ la namannya 2..
[paling dashyat,pernah tergolek jatuh tangga time mengigau,then sambung tido balek tnpa rasa kesakitan.hebat kan?]




hahah...itu la dia coretan nzm untk kesekian kalinnya..wahh..almost setengah jam meraban on this post..encik mata mula mengalah..nite2..hoping esok masih ada.. ;)

p.s; AL-FATIHAH untuk arwah TOK ESAH..amin!

No comments:

All time ;