04 May 2010

i am single and available..

  whuaa,,ta boleh tido,,someone's please sing me twinkle2 lil star please..ta tawu ah kenapa ta boleh tido..mata nie dah berat berpaun2,tapi bila cube lelap,,tak terlelap,dah cuba kira kambing lompat2.(bek2) but ta dpt jugak tido,,at last nzm amek kesempatan dari encik mata yg ta boleh tido untuk tgk cite "I'M NOT SINGLE"..even cite ni dah lame berzaman..but best cite nie,tak bosan..ada Farid kamil,awal ashaari,lisa surihani,,,and many more la,and yg ta boleh bla bla black sheep,,david teo pun ada,,kelakar gile.."peluntun2"..hehe..


urmm..talk about farid kamil punya attitude dlm cte nie,,gentleman habes..salute spring sama dia..jarang2 kita dpt lihat gentleman mcm 2,sanggup lepaskan org yg dia sayang demi kebahagiaan org yg dia sayang 2,eventhough diri sendiri memg merana..terharu je nzm tgk,,but sincerely talk,,memg sush dah nk cari "lelaki" mcm 2 kt dalam malaysia skrg nieh..ada pun,maybe ratio dia 2:50..urmm hantam je..but ape yg nzm ckp nie based on sekeliling and process learning from people surround us..sory if certain ada yg terasa k..



"Tapi aku sempat jadi suami dia,,aku tau keadaan sebenar dia macam mana,maya seorang gadis yang cukup baik,,lagipun aku tau,kau dengan dia sedang bercinta kan?,,aku dapat rasakan satu hari nanti aku akan lepaskan dia untuk kau,,dani,ada pekara banyak kau perlu tau tentang maya,,banyak sangat
yang pertama,kau kena sentiasa dekat dgn dia,kerana dia perlukan sangat perhatian,walaupun kadang-kadang kau rasa diri kau tu tak diperlukan,,sebenarnnya tidak,yang kedua,,kalau dia bohong kau sekalipun,kau iya kan aje,kerana dia tak maksud nak bohong kau macam tu,mungkin dia nak jaga hati kau,,yang ketiga,kalau beli barang dapur,kau biarkan dia buat pilihan,
yang keempat,jangan tidur selagi belum pukul 3 pagi,kerana biasannya dia akan mengigau jalan malam,kelima,jangan sekali kali baca diari dia,karna dia cukup tak suka,walaupun kadang2 dia sendiri yang letak diari dia tu merata-rata.,
keenam,pastikan dia sambung belajar,karna itu yang dia nak,,ketujuh,janganlah marah dia kalau tiba-tiba dia letakkan sempadan kat rumah kau nanti,,dan yang terakhir,jaga dia baik-baik bila kau kahwin dengan dia nanti,pleasee.."


"ADAM @ FARID KAMIL"
-taken from i'm not single scene-



p.s;someone's,please bgtwu mane nk cari sweater mcm farid kamil pki? :P

No comments:

All time ;