01 November 2011

Siket je jahat.


Entah  , tadi . Tak berkelip - kelip mata aku tengok satu blog ni.

"Eh mamat ni betul ke tak ? tak betul ke mamat ni ? mamat ni ...dan macam - macam mamat keluar daripada mulut aku.

Last - last aku tergelak. Da*n.

Warna warni , penuh dengan *anyonnghaseyoo* bagai dalam blog tu.

Aku pun dalam hati , Da*n , Mamat ni orang korea pandai cakap melayu.Tapi sayang , dia lupa nak pakai Fair & Lovely supaya dia nampak lebih korea. *Sarcasm*

Ok , kesimpulan nya , Meleis sekarang sibuk sangat nak jadi korea sampai lupa diri "mereka",Tak nak pulak jadi Aaron Aziz ? tak nak pulak Jadi Farid Kamil ? Mereka kan Pure Melayu.

Aku terus tergelak , dan terus tergelak. Kalau betul aku jahat . Dah lama...

"Da*n , muka macam bontot periuk , kuali dan bagai ada hati nak perasan Korea bagai"

Tapi aku senyumkan sahaja . Biarlah dia. Itu dunia dia. Itu Anyonnghaseyoo dia. Jahat siket je takpe. *senyum*

p.s : aku lagi benci mat - mat meleis ,  rempitters yang duk lepak tepi jalan duk suuweet2 anak dara orang. haa, itu aku benci tahap aku gelar diaorang " beruk tak pernah nampak burung merak cantik".

No comments:

All time ;