19 April 2011

lari.

Ok , ini aku panggil lari - larian benak berfikir tanpa logik. Cuba tengok apa di bawah. Aku replaykan  balek. Betapa Dumbass nya aku.


Nampak tak apa aku taip di atas dalam kotak tu ?  Punyalah pusing - pusing ligat aku fikir. Eh , account aku suspended ke ? Eh , ada orang hack blog aku ke ? Eh, Cik rose (Mak) guna Blog anak dia ke ? Eh , eh dah cukop eh eh.  Eh karang ada aku sek-eh.

Ok , dah tengok kan ulang tayang apa aku tulis dalam kotak tu ? Inilah hasil penangan RINDU. hebat kan ? Orang kata Mandi tak basah , Makan tak kenyang , Tidur tak lena. Aku pakai ayat lain . Taip dekat kotak email tu blogspot.com. *b*ngang* .

p.s : always. (:

No comments:

All time ;