22 April 2011

Hari ini.

Tidak lemah. Tapi hari ini.

Pintu Bilik air di tingkat tiga pejabat ini aku buka.

Aku langkah perlahan - lahan.

Aku buka air. Menderu - deru.

Ok , muka aku sangat burok ok. (:

Kak Ekin : "Awak menangis ke Nizam?"
N: "Eh tak lah, mana ada kak. saya mengantok lah kak.hehe"

Cik rose , dulu selalu tegur aku, bila aku buat muka aku macam ini everytime gadoh dengan along.

Biasalah , aku cengeng. haha , padahal masa tu along aku tolak sampai terjatuh kena tingkap.

Baik , aku cengeng. *ketawa*. Tapi cici cakap aku comel bila muka aku macam ni ,tapi aku berlakon yang aku ketawa . Cici , tak padan dengan kecik budak ni, But she's know well her Angah. (:

Cik rose , I really need your shoulder . I'm not strong enough. Really so-not strong.

2 comments:

C Zakura's said...

tak moh nanges lagi tau, everything was fine.. ;)

Nizam Ash Aziz said...

yeah sayang.everything was fine sayang. (:

All time ;