10 February 2011

Kelabuanak peluang.

Hah , jangan nak tegak bahasa sangat. Ni lah dapat bila tegak bahasa naww mentranslate direct dalam google translate. *ketawa* , Tahu tak kenapa kelabuanak peluang.

Sebab dia Kelabuanak peluanglah. hehe. taklah . Sebab nama dia Greyson Chance. Seorang budak lelaki yang baru sahaja berumur 12 tahun , tapi sudah pandai men"compose" lagu dan juga sangat berbakat . Sangat - sangat.

Sejak tengok video di bawah ni , aku pandang Justin bibir sebelah mata sahaja . Even aku tak pernah pandang langsung dia. haha. Adik aku yang no 3 tuh kemaruk gila dengan bibir nieh . For me , Greyson chance more better than bibir. hehe



Meremang segala bulu dengar sore si kelabuanak ni. 0_0

So the conclusion is , semakin gay *Justin Bieber* seseorang itu , semakin ramai dia diminati oleh gadis - gadis. hehe. Taklah . For me , lain orang , lain rezeki , lain orang , lain bakat. :)

Dewasa ini. ceh ? dewasa ini heh ? Damn puitis ! haha. For now , Kelabuanak peluang sedang Maju dengan single mingle barunya. iaitu "WAITING OUTSIDES THE LINE" .  Hope dia akan terus sukses *dialek indonesia* ! :)


p.s : Menunggu di luar garisan. :)

No comments:

All time ;