14 February 2011

Dan sebenarnya.

Tepat 0130 A.M semalam , Bertarikh 14 February 2011 . Bersebelahan Tiang Eletrik TNB , Menjadi Saksi. Saksi segalanya . Almost 3 Years , I kept it. 3 years ok !

Dan ..

"Kalau pun syurga itu indah , aku tetap pilih kamu.
kalau pun hembusan angin itu menyenangkan , aku tetap pilih kamu.
kalau pun waktu itu adalah nyawa , aku akan tetap pilih kamu.
Dan sekarang , kamu nampak kan ? betapa besarnya kamu dalam aku."

Dan selepas selesai Ayat diatas dikeluarkan , aku cuba bertanya.Dengan nafas yang turun naik , at first coz nervous , dan second that time memang aku asma that time coz sejok sangat.

"Adakah awak sudi menjadi milik saya?"

Dan Jawapanya adalah "YA"! , sungguh aku tak sangka . sangat - sangat tak sangka . Mimpi yang dulu tetap jadi mimpi , Sekarang sudah menjadi realiti . Rasa macam ngigau pun ada ?

Dan.

Mulai semalam . Kami dengan rasminya menjadi pasangan "kekasih" . Terima Kasih chenta. *senyum*
FOR ALMOST 3 YEARS CHENTA, I HAVE WAITING FOR THIS MOMENT TO COME. (:

Sesiapa yang sudah sedia maklum dengan perhubungan ini. Doakan Kebahagiaan kami ya ? AMIN (:


p.s : Rasa macam nak lari depan belakang depan belakang boleh ?
p.s.s : Chenta , chenta oh chenta. (:
p.s.s.s : Let me be your Guardian angel ok ? (:

5 comments:

C Zakura's said...

terima kasih awak ! ^^

RIAN said...

hahah. so lucky of you.

have a nice day. =)

EwaFiwa said...

hhaha i already knew this gonna happen , anyway ewa tgu si chenta yg beri tahu ewa sndri , maybe dia malu . :p

Nizam Ash Aziz said...

sama - sama daun keladi awak ! :)

Nizam Ash Aziz said...

rian : thank you so much !! you too have a nice day ! (:

ewa : heheheh.ewa ni ada2 je an. :P

All time ;