21 December 2010

Tag yang menandakan aku tak gay ! ;)

adakah anda gay ? eh tiba-tiba je.haha
i got a tag from pu3 !
thank you so much puteri !
cheers ! ! !

1) adakah anda rase anda HOT ?
    yeah me too hot ! panas baran ! tadelah. ikot belah ummi.cool je  :D

2) upload wallpaper yg anda gune sekarang .
    perlu ke ? -.-

3) cerita psl gambar nie ?
 cerita pasal gambar nieh ? hitam and plain.melambangkan putus harapan dan kematian -.-

4) kali terakhr mkn pizza ?
    tak lama sangat,dan tak sekejap sangat.dah lupa,that time makan personal size je. :)

5) lagu terakhir yg anda dengar ?
   Ungu - Percaya Padaku. *taching weh * ;(

6)  tag lg 5 org 
Ame 

7) siapa NO1 dengan anda ?
 Kawan Baik Sejak sem 1 :)

8) katakan sesuatu pd NO5 ?
 hope dia dapat jumpa Song Jong Ki dia one day !

9) NO3 ade hubungan dengan siapa ?
  no3 heh ? kak eyza yang chantek's! belom lagi kot,dia masih single and mingle,nape nak cuba ? * oh tidak tolong jangan cuba dia ya ? dia sudah pun hak milik saya sekarang. (:

10) bagaimana pula dengan NO2 ?
no 2 heh ? dia sedang bahagia bersama mr F nya :)

11) kata-kata cinta untuk NO4 ?
kata cinta heh ?cintailah orang yang anda cintai sepenoh hati anda wahai pu3. :)

12) berikan 4 fakta untuk org yg kamu tag ?
  hawa , adam , single, couple

p.s; yes,aku tak gay ! :D

3 comments:

C Zakura's said...

ha..skrg cuba katekan, siapa no 3 di mata mu ?

Nizam Ash Aziz said...

tidak single lagi.dan sedang bahagia bersama saya.bahagia kan ? (:

C Zakura's said...

ye, sangat bahagia bersama kamu dear ^^" u're my truly love ! ;*

All time ;