28 November 2010

Mee Racun VS Mee Bandung Muar

Mee Racun?
wathefishwithchips is that
nak bagi orang mati ke makan racun? -,-
*bentak nzm dalam hati*

sumpah pertama kali dengar,agak rare ok.
tapi bagi orang Batu Pahat,biasa-biasa je kot.
mungkin dah bosan dengan Mee Racun.

orang kata mee racun ni lebih kurang je macam mee bandung.
but first time nzm rasa.
uish boleh tahan nieh..

so macam mana rupa Mee Racun?
jeng.jeng.jeng..

Mee Racun


oh sama rasa dengan mee bandung muar heh?
tak langsong!tettt!
Mee racun Will be Mee racun ok!

Dan Bercakap pula tentang Mee Bandung Muar
peh,nzm memang hantu Mee Bandung nih!
mantap!serba-serbi ada.
tapi baru makan semalam.
alamak,dah hilang kick la.. ;(

bagi korang yang tak tahu macam mana rope Mee Bandung Muar.
macam ni la gamakknya rope Mee Bandung Muar.

Mee Bandung Muar.


jadi kesimpulannya apa dapat nzm huraikan adalah.

Mee Racun
- Harganya RM5.00
- Made from Mak TOM was the best!
- Kuahnnya agak cair seperti sos,tapi kick!
- Siapa anti tauhu dan telor,sila jangan cuba Mee racun ok.
kerana iannya penoh dengan telor dan tauhu.
- If Yang special ada Tulang-Temulang,sedap dibuat seduutt!haha

Mee Bandung Muar
-Harganya RM 6.50++
- Suka yang Made From ada satu warong kat Kampung Melayu.
but berniaga macam orang kaya.susah nak dapat.kejap bukak,kejap tak bukak. -,-
-Kuahnya agak seperti kuah kacang.tapi aromanya.memang Terajang!eh salah kick!
- Penoh dengan makanan laot,siapa yang ada alahan Seafood,berjaga-jaga ok.
- If Yang Special ada ayam Tempura like chicken chop.

p.s ; Mee will be Mee ok!ahah!

4 comments:

Jeely jelly said...

mee racun ? wah ! name agak ganas.. haha.. cm sedap je kan.. kat batu pahat area mane ?

nizam aziz said...

nama agak ganas heh?haha indah khabar dari nama.tapi sedapp!.hehe.kat batu pahat area mana heh?cba cari tabung haji batu pahat.kat2 situ lah.kedai dia deakt dgn maybank. :)

Anonymous said...

Aku selalu gak tanya org luar. Dorang kata baisa je mee ni. Aku sendiri pun makan rasa cam xde apa yg spesel. cuma tambah sum2 kambing je...

Nizam Ash Aziz said...

Anon : laen orang laen selernya.tak gitu ? hehehe. :)

All time ;