02 October 2010

Cinta Arjuna.


ALIFF AZIZ?heh siapa tuh?dulu cukup benci dengan mamat jambu sorang ni.
tapi sekarang.cuba layan lagu dia.ok pula,best. :)

especially this :)
Kupeluk indah manisnya cinta,
Semuanya terasa indah,
Bagai di alam cerita cinta,
Hadir bahagia selama-lama

Katamu kekasih yang sedang kita alami,
Takkan kekal ’tuk selamanya
Mengapa kekasih,
Tiada kau percaya,
Kebenaran cerita kita

Bagaimanakah lagi untuk aku buktikan,
Selamilah pada kejujuranku
Jadikanku arjuna,
Arjuna dihatimu,
Percayalah oh puteri

Katamu kekasih yang sedang kita alami,
Takkan kekal ’tuk selamanya
Mengapa kekasih,
Tiada kau percaya,
Kebenaran cerita kita

Bagaimanakah lagi untuk aku buktikan,
Selamilah pada kejujuranku
Jadikanku arjuna,
Arjuna dihatimu,
Percayalah oh puteri

Bagaimanakah lagi untuk aku buktikan,
Selamilah pada kejujuranku
Jadikanku arjuna,
Arjuna dihatimu,
Percayalah oh puteri

Bagaimanakah lagi untuk aku buktikan,
Selamilah pada kejujuranku
Jadikanku arjuna,
Arjuna dihatimu,

Percayalah oh puteri
Ooooh… Percayalah bidadari…..

silalah download kalau nak tahu lagu ini macam mana. :)


and the conclusion is.lagu ni sangat best.dan sangat bermakna. *maaf jika menjengkelkan*

p.s; jadikanlah aku arjuna di hatimu :)

1 comment:

black forest said...

mcm sedih je lirik die ni.. iskk, iskk.. haha

All time ;