25 July 2010

Sekarang yang ada Dalam Benak II.


this is all about confession,mind and heart. :)



1-everytime dengar lagu yang catchy je,kaki mesti bergoyang,adess.coz mcm dah lama tak cuba menari,lagi2,WONDER GIRLS NOBODY UH,I WANT NOBODY,NOBODY BUT CHU!*clap2* -,-


2-for the first time,rasa diri ini sangat-sangat diperlukan dan penting :)

3-homesick itu sudah pasti kot.rindu masakkan ummi :(

4-Rasa bahagia,kerana dapat berkawan dengan "ramai",tak macam dulu,orang cakap nzm "silent" mode.

5-Nak gelang banyak,tapi terasa bangang,coz mengurangkan kuantiti gelang dengan tidak sengaja mengunting nya -,-
6-"heh,ada la jugak junior kptm kenal aku kot."haha

7-Kegilaan pada AHN SOHEE makin menjadi-jadi,mimpi dia,makan dia,tidur dia,belajar dia,but macam dia tahu je.and mana la nak cari macam dia.*pipi bulatt yang comel* :)

8-Kenapa la sekarang ni aku taip semua mesti ayat penuh,kalau ada short form pun,ciput2 je.-,-

9-Keyakinan diri meningkat.setelah berdekad mencuba berbagai gaya rambut,akhirnnya dapat jugak yang sesuai :)

10-rasa pelik,mudah ambil berat pasal orang,tapi diri sendiri sampai tak terjaga. -,-

11-Rasa bersalah,"Mereka" sebenarnnya baik,but nzm Letak tanggapan negative pada "Mereka",Mintak maaf ye untuk "mereka". :)


p.s;"korang" buat aku tersenyum :)

No comments:

All time ;