17 July 2010

Ke-takutan.


salam pagi,,hujan lebatnnya ya allah.sejuk yang amat la sangat.time2 macam ni la best update blog.idea datang mencurah2 bagai ladang gandum je.heh ladang gandum?watafak u nzm..

pagi2 mcm ni sunyi je kan?kan?haha.cakap pasal sunyi nieh teringat pulak cite psycho.alah when strangers calls la..ape la.dan ape2 la yang berkaitan dengan psycho la..psycho killers..ahaha menakotkan kot..korang human being,then someone's stalk korang,untuk bunuh or buat something kat korang..tak takot ke?

kat sini nzm nak listkan watak2 psycho and seram yang mampu buat nzm tak tido malam,terbayang2 je.bila pergi bilik air je.rasa mcm "oh,is someone's following me?oh gosh!" *jeng,jeng,jeng*

Randomly picked.

 Jeepers Creepers.



GhostFace (Scream Franchise)


Michael Myers (Halloween)


Leatherface (Texas Chainsaw Massacre)


Samara Morgan (the Ring)


The Jackal (13th Ghost)


Chucky (Childs Play)


Jason Voorhes (Friday The 13Th)


Freddy Krueger ( Nightmare On Elms Street Franchise)


Fucking Freddy Said:"Learning is fun..With Freddy"

Kesemua di atas adalah nightmare yang sangat nightmare!(huh,merepek).swear kalau lepas tgk terbayang2 kat belakang macam ada mereka..sh*ts!

p.s;Chucky The best! :D

No comments:

All time ;