13 July 2010

Anda Sedar tak?


salam alaik semua,sehat?hope in a pink of health la kan?kan?haha..mcm surat karangan tak rasmi la pulak kan nak hantar kat pen-pal..belum mandi lagi nieh.bawu mcm shit je..air takde la pulak,kalau tidak dah lama berkubang.. :D

heh,sebelum melalot ke aras yang kritikal,wanted to share some,some and some knowledge with engkau,korang dan kamu.hope sedar ok..cuma mahu betuli diri jua,bukan berkhutbah( ketoophat).haha


1. korang sedar tak yang everytime korang giving up dengan hidop korang,korang akan mudah memaki dan murung kan diri?korang sedar tak?,and tak lama lepas tu korang akan mengucap dan tersenyum seorang diri macam orang gile. ;D

2. Sedari tak korang,everytime korang suka akan seseorang itu,dan jatuh hati pada cinta pandang pertama,dan korang akan sedar perasaan itu akan pergi begitu sahaja tanpa sebarang noktah kerana anda tidak mencuba dan takut akan rejection.pernah?

3. korang sedar tak,yang korang sebenarnnya dah saketkan hati orang dengan kutokan dan sindiran anda even orang tu tersenyum dan tak langsung berkata apa-apa selepas mendengar kutokan anda?pernah?

4.pernah tak anda sedar yang anda insaf sebentar selepas melihat Warga emas dan kanak-kanak terbiar meminta sedekah dan simpati.dan selepas itu korang akan dapati insaf itu sudah hilang?pernah?

5.pernah tak korang sedar yang orang paling anda benci dan paling korang tak suke!bermain dan berlegar kat atas kepala korang,and tahu2 je korang dah jatuh "hati" dengan orang yang paling korang benci tu..pernah?

6.korang sedar tak everytime korang pergi shopping mall mane2 je mesty korang masuk tandas kan?tak pernah tak masuk kan?walaupun hanya ingin membetolkan semula baju atau rambut.dan juga mencamwhoring di dalam tandas,cliche kot.,

7.sedar tak korang,yang korang tengok sebuah movies dan korang tahu movies tu akan berakhir dengan cliche,namun korang gagahi jua untuk tengok movies tu,kerana hero yang kachak dan heroine yang jelita,dan akhirnnya korang akan berkata "la,apa punya ending dah.membazir masa aku je" tak pun "heh,rugi duit tiket aku je -_-"

8.pernah tak korang sedar yang korang sebenarnnya pemalas yang amat?coz pergi tempat semeter pun malas,,naek motor jugak and nak naik kereta..heh -_-

9.sedar tak korang,yang korang sebenarnnya materialistik?korang minta ini itu dengan kadar segera..sedangkan korang tak mahu berusaha untuk dapatkan benda yang korang inginkan dan mengharapkan orang lain untuk mendapatkannya untok korang..

10.finally,pernah tak korang sedar yang ada seseorang sebenarnnya sedang memerhatikan korang selepas korang berbual-bual dengan kawan korang dengan berkata "heh,siapa la nak aku nieh kan,apa je ada kat aku,x mcm kau,kachak."(ayat losers,BIG L!).kesempurnaan itu subjektif.so anda mungkin mempunyai admire.so be careful.ada orang sentiasa memerhati anda. ;D

 oh gosh patrick,someone's is watching us!

p.s;sedar tak? ;D

No comments:

All time ;