10 May 2010

Sebelum..

salam alaik semua...sehat??nzm sehat2 sokmo..hehe..saje nk kecek..but lately nie nzm rasa mcm hepi je,,tak tawu la knapa..any suggestion y nzm hepi??ntah la..dah memg rasa nk hepi an nk bwt mcm mane an..even masalah berbakul2 sebeban..but hati nie rasa tenang je..thx ALLAH SWT kerana memberi hambamu ini ketenangan..cewahh..mintak dipanjangkan lah ketenangan nie smpi bile2.and smpi la nzm menghembuskan nafas terakhir nzm..amin!!


talk about nafas terakhir en..nzm ada benda nk kongsi dgn korang..ape dia??perkara yg nzm mahukan and impikan(angankan la senang cite) sebelum nzm hembuskan nafas terakhir nzm..nzm harap tuhan dapat berikan nzm kesempatan buat perkara yg nzm impikan and hajati selama nie..amin lagi sekali! ;)

1.  hantar ummi dengan abah pergi haji and umrah,,inshallah,,pas 2 nzm nk jga diaorg mcm mane diaorg jga nzm mase kecik2 comel dulu..heheh...abah ummi dgr impian angah nie..hehe.

2. nzm nk berjaya dalam kehidupan nzm,,mintak dijauhkan segala anasir jahat,,nzm berimpian untuk bukak butik or cafe dgn ummi..and bukak bussiness interior designer dgn along..inshallah ;)


3.nzm nk pergi melencong ke korea,or england..nzm brminat nk belajar cara hidup diaorg..nope in -ve   way,but the +ve way okies..besides that,,kat sne ada beckham,hehe..and mcm2 tempat best ada kat situ..nzm hope to be there..amin!

4.nzm nk pakai kereta yang 200k hehe..saje je..kalau boleh la and dimurahkan rezeki..tapi wira SE cik aziz je dah cukup la buat masa sekarang..but if ada kesempatan.nzm nk the mini cooper classic edition so2 damn..



5.nzm nk tgk adik2 nzm berjaya,,begitu jugak along dgn kariernya..nk tgk kakak jadi pernari professional,,nk tgk along naik pangkat lg tinggi,,and nk tgk the cutest lil one jadi student yg bijak and comel..alia natasha,nurul fazira,and saiful fazri,,u r the greatest siblings i've ever had..love u all..without you sibs,,there's no the AZIZ's ok..hehe

6. masuk dalam tv best tak??mcm best je..hehehe..angan2 nzm untk jd seorang model memg tinggi..bukan untuk bermegah or apa,but its kind of minat..even sedar muka mcm mane an.hehe..but tak salah en pasang cita2..hait.hehe

6. sape suka menjahit angkat tangan??hehe..sounds girly aite??but sblm nafas terakhir,,kalau boleh nzm nk belajar mendesign baju and sew it for my beloved one..sape??urm buat masa sekarang tak ade lg ;(..but nzm akn belajar jgk menjahit..hehe..and tak lupa jugak memasak,,"tok,,ajar memasak blh"??hehe,,

8. urmm last but not least..nzm nk ada karier yang kukoh...and smua nk berumah tangga en??even lambat or cepat jodoh uh datang..but nzm nk propose orang yang nzm paling sayang and jadikan isteri uh kat eiffel tower?eyh boleh ekh??inshallah..takdela..nzm nk propose in the??eh mane blh gtwu..rahsia....i want the best 4 her and everything 4 her..nzm nk anak kembar yang comel,mcm amani dlm adamaya uh..hehe..boleh??hehee..and finally live happily ever after with orang yang tersayang and jgk keluarga...

happy :3 Pictures, Images and Photos

-THE END-


p.s; malasnnya nk stady oop wok..



No comments:

All time ;